محمد صادق فاضل

بایگانی

اوقات شرعی

۳ مطلب در دی ۱۳۹۲ ثبت شده است

اولین جلسه شورای پژوهشکده تشکیل شد. در این جلسه، حجج اسلام و المسلمین عبدالعلی پوراکبر و مصطفی داداش زاده به عنوان رئیس و نائب رئیس شورا انتخاب شدند.
در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین محمد صادق فاضل به عنوان دبیر شورای پژوهشی پژوهشکده فقهی حوزه علمیه شهرستان فاضل انتخاب شد.

۰ نظر ۲۵ دی ۹۲ ، ۲۰:۳۲

حجت الاسلام مختار نظری، مسئول کنگره شهدای روحانی استان مازندران و مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان مازندران، طی لوحی، از زحمات حجت الاسلام محمد صادق فاضل برای برگزاری دومین کنگره شهدای روحانی استان مازندران تقدیر و تشکر کرد. در این لوح آمده است:
«حمد و سپاس بیکران ذات اقدس باریتعالی را سزاست که پروانه‌های جاوید شمع ولایت را فراسوی راهمان قرار داد تا راه را گم نکنیم. سلام بی‌انتهای احد بی‌منتها به انبیاء و اولیاء (ع) که برهان هدایتند و دلیل حکم اله. درود بر رهپویان مسیر قسط و تعالی و سرچشمه فیض «عند ربهم یرزقون» و سلام بر رهنوردان «هفت شهر عشق» و سیراب شوندگان کوثر معرفتن و فروزندگان مشعل هدایت. بی‌شک تجلیل و یادآوری خاطره ایثارگری‌ها و از خودگذشتگی‌های روحانیان شهید سپاه اسلام، تداعی‌گر یاد دلیرمردانی است مخلص که با نثار خون پاک خود بذر انقلاب را آبیاری نمودند. انسان‌های وارسته‌ای که در طول 8 سال دفاع مقدس با ایثار و جانفشانی‌های خود توانستند از سنگر عقیده‌ و ایمان دفاع نمایند که این تجلیل خود کمتر از خود شهادت نیست، لذا بر خود فرض می‌دانم به پاس تجلیل از ستارگان آسمان شهادت، از شما سرور گرامی که انتقال فرهنگ شهادت و مفاهیم ارزشمند دفاع مقدس را وجهه همت خویش قرار داده و در هر چه با شکوه‌تر برگزار شدن دومین کنگره شهدای روحانی مازندران تلاش مجدّانه داشته‌اید صمیمانه تقدیر و تشکر به عمل آورده و توفیقات روز افزونتان در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) را از درگاه ایزد منان مسئلت نمایم».

۰ نظر ۲۲ دی ۹۲ ، ۱۰:۳۴

در پرتو پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، بار دیگر دین و معرفت دینی به ویژه تعالیم متعالی اسلامی، به عنوان فکر و فرهنگ مترقی و نجات بخش آدمی، در عرصه حیات انسان معاصر ظاهر شد. تجدید حیات تعالیم وحیانی و ارزش‌های اسلامی از سویی سبب بیداری و خودباوری ملت‌های مسلمان و احیای روح ستم‌ستیزی در آنان شد و از دیگر سو باعث نمایان‌تر شدن سست پایگی مسلک‌ها و مکاتب بشری و نظام‌های مبتنی بر آنها گشت.
علم فقه یکی از علوم اسلامی است که بایستگی تحقیقات دقیق و منسجم، نظریه‌پروری و نوآوری پیرامون زیرساخت‌های آن و ضرورت پرداخت علمی و روزآمد به مسائل مستحدثه فقهی، به فراخور شرایط کنونی و درخور این رستخیز عظیم، تأسیس نهاد پژوهشی حوزوی ممحض و کارآمدی را فرض می‌نمود. براین اساس حوزه علمیه شهرستان بابل به پیشنهاد معاون محترم پژوهش حوزه‌های علمیه جناب حجت الاسلام و المسلمین سید علی عماد (زید عزه) در دی ماه سال 1392 اقدام به تأسیس «پژوهشکده فقهی» به عنوان یک نهاد علمی ـ فکری نمود. 
بر این اساس حجت الاسلام و المسلمین محمد صادق فاضل حسب الأمر حجت الاسلام و المسلمین پوراکبر، مدیر حوزه علمیه شهرستان بابل، مقدمات تأسیس پژوهشکده را تهیه، و این پژوهشکده را راه اندازی کرد و به حکم مدیر حوزه علمیه شهرستان بابل، به عنوان رئیس پژوهشکده فقهی حوزه علمیه شهرستان بابل منصوب شد.

۰ نظر ۰۱ دی ۹۲ ، ۱۰:۳۵